Szent László szakképző iskola TISZKSzent László szakképző iskola TISZK

fejléc kép

Vályi Péter Szakképző Iskolai Tagintézmény

A Vályi széles alternatív lehetőségeket nyújt a képzési idő, az iskolatípus, a képzési forma és a megszerezhető végzettség tekintetében. Céljuk, hogy a környék meghatározó szakképző intézményeként minél szélesebb körben és minél színvonalasabb szolgáltatást tudjanak nyújtani.

Az iskola a kínált szakmák csaknem mindegyikében megfelelő iskolai gyakorlati bázissal rendelkezik (építőipari, faipari tanműhelyek, 100 hektár földterület és gépészeti tanműhely, tankonyha, tanétterem, Fortiana tanszálló, tankert és állattartó telep). Korszerű számítástechnikai szaktantermek, multimédiás szaktanterem, nyelvi labor, állnak tanulóik rendelkezésére. Az iskola ECDL vizsgaközpont, így diákjaink részére kedvezményesen tudják biztosítani az Európai Számítógép-kezelői Jogosítvány megszerzésének lehetőségét. Tagintézményünkben CISCO Hálózati Lokális Akadémia működik, biztosítva nemzetközi CCNA informatikai hálózati szakképesítés megszerzésének lehetőségét.

Iskolaépületeik – az új sportcsarnok, az iskola épületéhez kapcsolt fiúkollégium és konyha-ebédlő - színvonalas körülményeket biztosítanak.

A szabadidő hasznos eltöltéséhez is kedvező feltételeket biztosítanak:

  • Javuló feltételek mellett működik diáksport egyesületük.
  • Impozáns aulájuk sokszínű kulturális programok szervezésére nyújt lehetőséget (hangversenyek, pódiumműsorok stb.) Az aula emeletén létrehozott Kindl Kupola-Galériában rendszeresen szerveznek képzőművészeti kiállításokat.
  • Sokszínű nemzetközi kapcsolat Európa 9 országának 14 intézményével. Külföldi projektekben való részvétel, szakmai gyakorlat külföldi teljesítésének lehetősége.
  • Könyvtárukban mintegy tízezer kötet szakmai, illetve szépirodalmi műből választhatnak tanulóik.
  • Diákjaikat különféle pályázatokon, versenyeken való részvételre ösztönzik. Tanulóik szép sikereket értek el az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyeken, egyéb szakmai és közismereti versenyeken.
  • Széleskörű lehetőség van az Internet használatára.
  • Szakköreiket a tanulók igényeit is figyelembe véve szervezzük. Ajánlataik között szerepelnek nyelvi szakkörök különböző szinteken, tantárgyakhoz kapcsolódóan (matematika, irodalmi, informatikai stb.), kézműves stb.
  • A szakközépiskolai oktatásban a tanulók második idegen nyelvként az angol és a német nyelv mellett az olaszt és a franciát is választhatják.
  • Diákjaik közreműködésével jelentetik meg az iskola diákújságát, a Vályi Nyúzt.
  • Hagyományos iskolai rendezvényeik: az ismerkedési buli, a Vályi Nap a szalagtűző ünnepséggel és bállal, a diáknap és a sportnap.

Belépés, Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Keresés

Szavazás

Hogy tetszik az új honlap?

40db Tetszik! Sokkal jobb mint az előző!
12db Jobb mint a régi, de lehetne jobb!
7db A régi jobb volt!
22db Egyáltalán nem tetszik!
 

Program naptár

hátra előre 2014 január

2014-01-01

01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
SNW Systems 5.2
intranet.szltiszk.hu
NFU

OM azonosító: 200914

TISZK nyilvántartásba vételi szám: RT01-003/2008.

Felnőttképzési akkreditációs szám: 21173-2007

Akkreditációs lajstromszám: AL-1749

Térségi Integrált Szakképző Központ | Cím: 7100 Szekszárd, Széchenyi u. 2-14. | E-mail: [email protected]

684898 látogató tekintette eddig meg az oldalt.